VOOR EEN LIMBURG ZONDER GENDERKLOOF
Slide background

Denktank lokale netwerkvorming voor vrouwen

Zaterdag, 31 Oktober 2020 om 10:00u


Het lijkt erop dat het helemaal goed met je gaat. Je hebt een leuk huis, een gezin en een baan. Je helpt mee op school, bij de sportvereniging van je kinderen en heel af en toe heb je echt tijd voor jezelf. Toch gaat het niet zo goed als anderen denken.

 

Er komt steeds meer op jouw schouders terecht, naast de zorg voor het gezin, je werk en mantelzorg blijft er steeds minder tijd over voor jou. Als je er goed over nadenkt, eigenlijk helemaal geen tijd. Je bent je verplichtingen maar als je hobby gaan zien. Effectief, maar niet de oplossing.

Je voelt dat je op je tenen loopt. Je zou graag willen dat het anders was. Maar hoe pak je dat aan? Wij willen dat ook graag weten. Hoe kunnen we jou helpen? Hoe kunnen we jou bereiken? Ga jij samen met ons in gesprek hierover? Dan gaan we op twee zaterdagochtenden in Roermond met elkaar in gesprek. (Op 3 en 31 oktober)

Wil jij ons helpen om jouw leven gemakkelijker te maken? Of ken je iemand die mee zou willen doen? Neem dan snel contact met ons op via info@famnetwerk.nlPOPULAIR

Hoe word je van schoonheidsspecialiste wethouder? Volgens Claudia Ponjee (49) is dat een kwestie van de lat hoog leggen, veel ambitie hebben en geen genoegen nemen met minder. En je moet natuurlijk ook wel een heleboel met politiek hebben en graag goed willen doen voor mensen. De kersverse – ze werd aangesteld op de 11e van de 11e afgelopen jaar – wethouder Leefbaarheid van de Limburgse gemeente Bergen vertelt over haar job, haar pad er naartoe, wat politiek zo leuk maakt en hoe ze de toekomst ziet… en ze heeft nog een mooie boodschap!

Verkiezingen 17 maart 2021 - Campagne STEM NIET??? Natuurlijk gaan we wél stemmen! Alles om ons heen is politiek. De zorg, het onderwijs, onze veiligheid, het openbaar vervoer, het aantal huizen die gebouwd mogen worden etc. Hierover maakt de politiek beslissingen. Beslissingen die worden genomen in Den Haag. Over ons. Laten we er voor zorgen dat onze Limburgse stem ook in Den Haag gehoord wordt. 

De kweekvijvers hebben de afgelopen jaren hun succes bewezen. Vrouwen hebben veel in hun mars, maar niet altijd het netwerk, het zelfvertrouwen of de juiste handvatten om dit om te zetten naar succes. In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen starten we dit jaar weer met een nieuw traject.

We gaan weer beginnen, natuurlijk wel nog even online. In aanloop naar ons nieuwe kweekvijvertraject starten we met de online Kweekvijver kick-off & reünie Zet het al in je agenda. Het belooft een mooi en interactief programma te worden. Zorg dat je erbij bent!

Met vijf kinderen in de leeftijd van 5 tot en met 17 jaar, een echtgenoot met een eigen bedrijf en een functie als Statenlid bij Provincie Limburg moeten er dagelijks heel wat bordjes draaiend gehouden worden. De combinatie van werken, privé en een gezin is best lastig, maar Marlou Absil uit Helden koos er heel bewust voor. Haar motto is dan ook: het maakt niet uit wat je kiest, als je er maar voor 100% achterstaat. Een artikel over bewuste keuzes, haar comeback in de politiek, gelijkwaardigheid en me-time…

De tweede lockdown. Dit keer alleen in de winter; het is koud en nat en snel donker. De rek is er wat uit. Kortom, voor niemand een makkelijke tijd.

Voor de één is het eenzaam, voor de ander niet te doen druk. Het combineren van werk en zorg staat onder spanning. Kinderen thuis onderwijzen of bezighouden, opa’s en oma’s verzorgen, het huishouden, je werk. Het is veel, héél veel.

Kweekvijvertrajecten 2019

TWEETS

CONTACT
Ons bezoek- en postadres is:
Produktieweg 1
6045JC Roermond

Tel: 0475-332491
Mail: info@famnetwerk.nl

GEOPEND
Wij zijn op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 13.00 uur.

Op woensdagen en ná 13.00 op de andere dagen, zijn wij beperkt telefonisch bereikbaar tot 17.00 uur.