KENNISCENTRUM VROUWENZAKEN VOOR ECONOMISCHE ZELFSTANDIGHEID, GELIJKWAARDIGHEID EN VEILIGHEID.
Slide background
Netwerkbijeenkomst DIVERSITEIT IN POLITIEK = DIVERSITEIT IN BESLUITVORMING

Op donderdag 29 nov a.s. om 17.00 uur in het stadhuis van Roermond organiseren we de netwerkbijeenkomst DIVERSITEIT IN POLITIEK = DIVERSITEIT IN BESLUITVORMING.

 

We starten met een inspiratielezing door Marianne Smitsmans Wethouder Roermond 'vrouwen hoeven niet langer te bewijzen dat ze net zulke goede politici zijn als mannen; ze tonen kennis en kunde vanuit hun vrouw-zijn'.

Daarna volgt de workshop ‘persoonlijk leiderschap in alles wat je doet’ van Petra Stienen Eerste Kamerlid.

We sluiten af met de uitreiking van het certificaat aan de deelnemers van het Kweekvijvertraject en de uitreiking van het magazine door Rianne Donders Burgemeester Roermond.

De deelnemers van de Kweekvijver sluiten op deze dag het traject af dat ze de afgelopen maanden hebben doorlopen. Een interactief en dynamisch traject bestaande uit een serie van 6 bijeenkomsten waar vrouwen zich kunnen oriënteren op politieke participatie door theoretische kennisoverdracht, competentieversterkende trainingen en ervaringen uit de praktijk door politieke rolmodellen. 

Deelname is gratis, aanmelden verplicht: info@famnetwerk.nl

Kom luisteren naar deze ambitieuze vrouwen; volgend jaar starten we weer een kweekvijver!POPULAIR

Ook volgend jaar starten we weer met een nieuwe Kweekvijvertraject. Voor informatie neem contact op via info@famnetwerk.nl

Klik hier voor informatie over het huidige traject

Op donderdag 29 nov a.s. om 17.00 uur in het stadhuis van Roermond organiseren we de netwerkbijeenkomst DIVERSITEIT IN POLITIEK = DIVERSITEIT IN BESLUITVORMING.

 

‘De wettelijke barrières zijn voor een groot deel geslecht. Het gaat nu veel meer om de culturele achtergrond van man-vrouwverschillen. Maar cultuur is taaier dan wetten,’ zegt Carla Verweerden, per 5 september 2018 de nieuwe voorzitter van FAM! Ze vindt het een eer om boegbeeld van deze organisatie te worden.

'Spreken is zilver, zwijgen is goud. Maar niet als het om universele waarden gaat. Niet als het gaat om positie nemen tegen antisemitisme. Tegen xenofobie. Tegen racisme. De stem van redelijkheid, respect en tolerantie zal altijd als tegengeluid moeten worden gehoord. Wij mogen het niet onweersproken laten. Stilte is dan levensgevaarlijk!'

Klik hier voor het hele interview

Lees hier onze nieuwsbrief van juli 2018

'Politiek gaat ook over jou!' op woensdag 13 mrt 2019 in het Arcus College #Heerlen. Noteer alvast de datum! Met speeddates workshops en nog veel meer. #MeerJongerenindePolitiek

 

Van de door FAM! georganiseerde congressen met het thema 'Mantelzorg' verschenen diverse e-magazines met informatie en aanbevelingen.

TWEETS

CONTACT
Ons bezoek- en postadres is:
Minderbroederssingel 44
6041 KK Roermond

Tel: 0475-332491
Mail: info@famnetwerk.nl

GEOPEND
Wij zijn op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 13.00 uur.
Op woensdagen en ná 13.00 op de andere dagen, zijn wij beperkt telefonisch bereikbaar tot 17.00 uur.